Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond uit hete auto bevrijd in Vlissingen

Toegevoegd: 29-05-2017, 12.24 uur
De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen. De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.
De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondag in Vlissingen een autoruit ingeslagen om zo een hond te bevrijden uit een hete auto.


Het dier lag op zijn zij en was volgens de politie hevig aan het hijgen. Terwijl de politie probeerde de eigenaar te achterhalen werd besloten om hond te bevrijden. Er werd een dierenambulance opgeroepen en ook werd een berger gewaarschuwd om de auto veilig te stellen.

"Iets later kwam de eigenaar echter aanlopen. Deze mocht mee naar het bureau en kreeg daar een proces verbaal. Hij kreeg uiteindelijk ook zijn hond terug maar pas nadat de hond een bak water van de collega's had gekregen", zo schrijft de politie op Facebook.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (29-5-2017 om 14:05)
Snap niet dat ze hun hond nog terug krijgen. Iemand die zoiets doet spoort niet en heeft geen enkel recht om verzorger te zijn van een levend wezen
loki (29-5-2017 om 13:24)
kan hier geen standaard boete voor ingesteld worden? 250 euro lijkt mij wel wat, dit soort mensen leert het nooit. misschien wel als het geld gaat kosten
Zeeuwind (29-5-2017 om 13:02)
En weer zo'n klootzak die er met een kleine boete vanaf komt. Zoveel waarschuwingen over temperaturen in de auto en dan nog zo'n bord voor je kop hebben!!!
Cookie-instellingen beheren