Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zware schade bij botsing Sluiskiltunnel

Toegevoegd: 29-05-2017, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Bij een aanrijding net voor de Sluiskiltunnel bij Sluiskil is vanmiddag een personenauto zwaar beschadigd geraakt.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 12.40 uur op de Tractaatweg (N62) een personenauto en een Bulgaarse vrachtwagen met elkaar in botsing. De personenauto werd van de weg geduwd en belandde een stuk verder onderaan het talud. Verschillende ruiten van de personenauto werden vernield. Er raakte ook een slagboom beschadigd.

De ambulancedienst is ter plekke gekomen om zich over de inzittende van de personenauto te ontfermen. De gewonde is met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. Autoberging Terneuzen heeft de auto getakeld. De vrachtwagen hoefde niet te worden weggesleept.

De tunnel was enige tijd volledig dicht in de richting van Axel. Later was één rijstrook afgesloten. Rond 13.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
robin (29-5-2017 om 15:22)
Mischien moet de politie eens iets meer aandacht bestenden aan de veiligheid op deze weg N62 vanaf Middelburg tot Terneznen is net een racebaan 120 + is niks dus bij een ongeluk zal de ravage toenemen
Cookie-instellingen beheren