Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto over de kop Oost-Westweg Kortgene

Toegevoegd: 30-05-2017, 01.51 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Op de Oost-Westweg (N255) is vannacht tussen Wissenkerke en Kortgene een personenauto over de kop gevlogen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 00.15 uur. De auto kwam in een ondiepe sloot tot stilstand. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de bestuurder van de auto bleek alleen lichte verwondingen opgelopen te hebben. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de auto getakeld. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de N255 korte tijd volledig gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (30-5-2017 om 11:13)
En hoe is dit ongeluk volgens de geleerden ontstaan? Staat er weer niet bij en roept bij mij weer de nodige vraagtekens op...... Anders kan iemand toch direct zeggen wat het probleem was? Technisch probleem, in slaap gevallen, door iemand anders van de weg gereden, bezig met telefoon enz enz.