Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Rijbewijs kwijt na ongeluk Deltaweg Goes

Toegevoegd: 30-05-2017, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht een 38-jarige man uit Kortgene aangehouden na het verlaten van de plaats van een ongeval op de Deltaweg bij Goes. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Een voorbijganger merkte rond 04.30 uur op dat er een lantaarnpaal over de Deltaweg lag en dat in de buurt ook een onbemande auto in een sloot lag. Agenten gingen ter plekke en stelden een onderzoek in. Zij concludeerden dat de bestuurder van de auto vermoedelijk de middengeleider had geraakt en hierdoor in een slip was geraakt.

Tijdens het onderzoek aan de auto verscheen een 27-jarige man uit Kortgene. Hij verklaarde dat hij gereden had, maar de agenten vertrouwden zijn verhaal niet. Ze vertelden hem dat hij aangehouden zou worden, waarna de man opbiechtte dat een 38-jarige man uit Kortgene in de auto had gereden en in zijn auto was weggereden.

Toen de agenten hun collega's wilden vragen om uit te kijken naar het weggereden voertuig kwam de bewuste auto slingerend voorbij rijden. De politie gaf de bestuurder een stopteken en deze stopte vervolgens op de pechstrook van de Deltaweg. Hij werd aangehouden en zijn rijbewijs werd ingenomen.

De verdachte zit nog vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michelle (30-5-2017 om 18:52)
Met drank op een ander zijn auto in de frut rijden. Bah!
Cookie-instellingen beheren