Wildkampeerders hebben drugs in auto

Toegevoegd: 30-05-2017, 10.49 uur - Update: 30-05-2017, 12.24 uur

De aangetroffen drugs.
De aangetroffen drugs.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft vannacht een man en een vrouw aangehouden omdat ze in Koudekerke werden betrapt met drugs in hun auto.

Surveillerende agenten controleerden de twee rond 02.15 uur op een parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg. In de auto lagen dekens en kussens en de agenten vermoedden dat de twee wellicht op de parkeerplaats wilden overnachten.

De politie sprak de inzittenden aan op het wildkamperen, maar zij overhandigden vervolgens twee tassen. In de tassen bleken twee zakken met paddo’s in een kweekbak, een gripzakje cannabis, twee gripzakjes met waarschijnlijk een mix van speed en cocaïne en enkele zakjes met een onbekend poeder te zitten.

De twee, een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Rotterdam, werden vervolgens aangehouden. Volgens de politie waren de twee vermoedelijk zelf ook onder invloed waren van drugs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@OKE (31-5-2017 om 05:09)
Legaliseren? Mensen dus nog makkelijker aan die rommel laten komen zodat we nog meer verslaafden krijgen, doden door verkeersongevallen onder invloed van etc? Nee, hoe moeilijker te verkrijgen hoe beter!
OKE (30-5-2017 om 15:19)
En ondertussen wordt er ingebroken. Legaal maken die troep kost alleen maar geld wat beter besteed kan worden. Partybloopers