Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kind zwaargewond bij aanrijding met auto

Toegevoegd: 31-05-2017, 14.14 uur - Update: 31-05-2017, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - In Sint-Philipsland is vanmiddag een meisje zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 12.25 uur op de Oostdijk, vlakbij het tunneltje aan de Schoolstraat. Het 6-jarige meisje zou hier plotseling de weg zijn overgestoken met een botsing tot gevolg. Het meisje, een inwoonster van het dorp, liep ernstig hoofdletsel op.

De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Amsterdam. Het kind is uiteindelijk onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De bestuurder is een man van 64. Hij komt ook uit Sint Philipsland. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. Rond 15.00 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joanke (31-5-2017 om 18:52)
Laten we ook niet de bestuurder vergeten en hem veel sterkte te wensen. Hij zal zich vreselijk voelen nu. Niet wetende hoe of wat... Nogmaals sterkte voor beiden, familie etc.
Moeder (31-5-2017 om 17:48)
Beterschap voor het meisje. Sterkte voor de bestuurder van de auto, want die is zich natuurlijk naar geschrokken!
ad (31-5-2017 om 16:16)
Voor 't meisje, zeker de ouders en alle andere betrokkenen: HEEL VEEL STERKTE...
Jeroen (31-5-2017 om 15:59)
Arm meisje. Soms lijkt het leven zo oneerlijk en onbegrijpelijk. Andere kinderen gaan lekker naar het strand, spelen met een bal of verheugen zich op de zomervakantie. En zij ligt zwaar gewond in een ziekenhuis met pijn en angst en wellicht onzekerheid over de gevolgen. IK wens dit meisje en haar familie veel kracht en moed toe om hier mee om te gaan en hopelijk zal zij toch nog redelijk snel en liefst volledig herstellen. Alle goeds!
Cookie-instellingen beheren