Gewonde vrouw van schip gehaald

Toegevoegd: 31-05-2017, 17.28 uur

De KNRM heeft de gewonde vrouw naar een haven gebracht.
De KNRM heeft de gewonde vrouw naar een haven gebracht.
1
© Foto: KNRM Neeltje Jans
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De KNRM heeft dinsdagmiddag een vrouw van een tallship gehaald. Het slachtoffer was ongelukkig ten val gekomen en moest naar een ziekenhuis worden gebracht.

Rond 15.00 uur werd de KNRM gealarmeerd nadat was gemeld dat aan boord van het Zweedse schip een vrouw op een ankerketting was gevallen en nu last van haar rug had. Omstreeks 16.10 uur was de KNRM ter plekke en werden enkele opstappers overgezet op het zeilschip.

De redders besloten de vrouw op een brancard van boord te halen. Rond 16.45 uur was de vrouw aan boord van de reddingboot en kon zij naar de haven bij Neeltje Jans worden gebracht om daar een half uur later te worden opgepikt door de ambulancedienst.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750