Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Weer kind ernstig gewond bij ongeluk

Toegevoegd: 31-05-2017, 17.51 uur - Update: 31-05-2017, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - Voor de tweede keer vandaag is een kind zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk. Nu ging het mis bij ’s-Gravenpolder.


Het slachtoffertje, een jongen van 10 jaar oud, werd rond 16.40 uur op de Kloetingseweg aangereden door een personenauto. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Het kind is met spoed per ambulance afgevoerd. De politie onderzoekt de toedracht van de botsing.

Vanochtend werd een 6-jarig meisje in haar woonplaats Sint-Philipsland tijdens het oversteken aangereden door een automobilist. Ze liep ernstig hoofdletsel op en is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (5-6-2017 om 22:42)
Renata één van die kinderen van het ongeluk in Goes is overleden helaas. Hier heeft de auto misschien weer te snel gereden. Veel sterkte voor het kind en de ouders
Rik (5-6-2017 om 16:39)
@ Renata: "Volgens het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) vielen tot nu toe zes doden in het Zeeuwse verkeer: vier automobilisten, één motorrijder en een wielrenner. Het ROVZ heeft in haar overzicht de fatale botsing tussen een personenauto en een vrachtwagen op de A58 bij Kapelle en het overlijden van een kindje na een ongeluk op de Deltaweg bij Goes weggelaten." Dit kwam ik laatst tegen. Ik lees hieruit dat het kindje van de auto te water het helaas niet overleefd heeft. Bron: HV Zeeland 02-05.
Renata (2-6-2017 om 16:10)
Zou zo graag naderhand eens willen weten hoe het met die kindjes gaat. Ook de moeder en kindje van de auto te water bij Goes. Zo'n dingen blijven je bij.
Goes (1-6-2017 om 23:25)
Hoe gaat het met dit kereltje?
AntiGSM (1-6-2017 om 13:54)
Inderdaad vreselijk maar een kanttekening; kinderen worden tegenwoordig niet meer geleerd dat het belangrijk is om richting aan te geven in het verkeer. De ouders doen het vaak niet, de kinderen wordt het niet meer geleerd dus er ontstaat verval. Ik kan als ik 100 fietsers zie rijden er met moeite 2-3 tellen die wel richting aangeven. Het is meer een wonder dat er nog niet veel meer ongelukken gebeuren. En natuurlijk het gehark op de smartphones, dat gaat ook maar aan de lopende band door....
Jeroen (1-6-2017 om 00:08)
Vreselijk. Dat is vandaag de tweede keer dat een kind aangereden wordt. Hopelijk valt het uiteindelijk allemaal wat mee en kan deze jongen straks ook gewoon van de zomer genieten. Alle goeds toegewenst!
Cookie-instellingen beheren