Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Wees alert op open ramen en deuren

Toegevoegd: 01-06-2017, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuws-Vlaamse politie roept mensen op alert te zijn vanwege het toenemende aantal inbraken de afgelopen dagen.


Volgens de politie werd met name ingebroken via (deels) openstaande deuren en ramen. Het was onder meer raak in Heikant, Koewacht, Sint-Kruis en Westdorpe.

De politie raadt mensen aan niet zomaar hun ramen of deuren open te laten staan. "Hier maken inbrekers immers dankbaar gebruik van", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar (1-6-2017 om 19:16)
Een inbreker / inbrekers zal / zullen toch ook met beroepsgevaren rekening moeten houden. Zoals bv. ; uit het raam vallen, een heel gevaarlijke hond in huis, struikelen in het huis waar hij inbreekt, misschien wel de bewoner tegenkomen in huis die de inbreker niet verwacht.
Cookie-instellingen beheren