Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 49 km

Gestolen fiets Vlissingen terugbezorgd

Toegevoegd: 01-06-2017, 21.43 uur
De politie verspreidde donderdag deze foto van de fiets.
De politie verspreidde donderdag deze foto van de fiets.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De fiets die gisteren werd aangetroffen in Vlissingen en die vermoedelijk van diefstal afkomstig was, was inderdaad gestolen. De tweewieler is inmiddels terug bij de eigenaresse.


De politie trof de elektrische Sparta-damesfiets woensdag aan tijdens een surveillance. Op de tweewieler reed een man die bij de politie bekend stond als veelpleger. Nadat de man werd gevraagd naar de herkomst van de fiets kreeg men al snel het idee dat er iets niet klopte.

De fiets werd meegenomen naar het bureau maar er bleek nog geen aangifte te zijn gedaan van diefstal. Vandaag werd de eigenaar opgeroepen om zich te melden. Hierop meldde een ouder echtpaar zich op het bureau om aangifte te doen.

"Toen bleek dat de fiets op het bureau stond braken bij de vrouw bijna tranen van geluk uit. Erg mooi om deze blijdschap te zien. We zijn wel benieuwd of de verdachte binnenkort ook zo blij gaat zijn...", zo schrijft de politie op Facebook.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren