Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto getakeld na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2017, 08.38 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na een verkeersongeluk vanochtend in Vlissingen is één voertuig afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Rond 07.35 uur kwamen op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Irislaan twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen raakten aan de linkerzijde beschadigd en hierdoor wilde het bestuurdersportier niet meer open. Van deze auto liep ook een achterband leeg.

De brandweer werd opgeroepen om te helpen maar nog voordat deze arriveerde waren alle betrokkenen uit hun voertuig. Na onderzoek door de ambulancedienst bleek er niemand gewond te zijn geraakt. De beide voertuigen liepen schade op. De auto met schade aan de zijkant is afgevoerd door Kuzee.

De automobiliste is thuisgebracht door de politie. De andere bestuurder kon zijn weg zelf vervolgen. Rond 08.25 uur waren de beide voertuigen weer weg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren