Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Trio zwaar onder invloed naar ziekenhuis

Toegevoegd: 03-06-2017, 11.46 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De ambulancedienst heeft vrijdag aan het begin van de avond vanuit Zuiddorpe drie personen die zwaar onder invloed verkeerden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De drie zouden volgens de politie overmatig alchol en/of drugs hebben gebruikt. Ze waren zwaar onder invloed nadat ogenschijnlijk een feestje had plaatsgevonden in een woning aan de Moerspuitstraat.

Er kwamen drie ambulanceteams ter plekke. De personen zijn met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Volgens de politie was zeker één van de drie er slecht aan toe.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koek koek (4-6-2017 om 04:41)
Het zal je kind maar zijn of je naaste. Lompe zet maar hun hebben ook recht op Hulp! Zij gaan meschien ook dag in dag uit werken en betalen ook alles netjes .
EM (3-6-2017 om 18:26)
De kosten van een ambulance zijn 1000 euro in dit soort gevallen mogen ze van mij alle gemaakte kosten verhalen op de "" feestvierders"" !
Ik (3-6-2017 om 17:07)
Personen die vrijwillig aan het verkeer deelnemen en een ongeluk krijgen. Personen die op de zaterdagvoetbal een blessure oplopen. Op je fiets naar je werk en er vanaf vallen. Waar ligt de grens wanneer je zelf moet opdraaien voor de kosten? Dit als reactie op de kansloze reacties die men maakt over dat de kosten niet vergoed mogen worden.
kees (3-6-2017 om 16:41)
Ambulance hoef je nooit te betalen. Als de alarmcentrale vind dat er een ambulance nodig is dan komt hij op kosten van de gemeenschap tenzij er misbruik in het spel is en dat was hier niet. Echter ik vind dat de ambulance niet eer moet uitrukken voor dronkenlappen. Voor het zelfde geld kotst hij de boel onder en gaat er even later iemand dood door dat de ambulance te laat is
Mar (3-6-2017 om 14:42)
Laat oortaan familie die kanslozen ophalen..verdorie voor hetzelfde geld ligt er een ernstig ziek kindjes of man brouw op dringende hulp te wachten..alles maar dan ook alles zelf laten betalen en niks geen zierekosten laten len door de verzekeraar..zullen ze misschien wal wat van leren....zonde voor de mensen van de hulpverlening s je zoiets op moet halen stelletje kansloze lui
AA (3-6-2017 om 13:57)
zelf voor de kosten laten opdraaien
Cookie-instellingen beheren