Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man Eede zorgt opnieuw voor problemen

Toegevoegd: 03-06-2017, 12.00 uur - Update: 03-06-2017, 12.02 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - Een verwarde man heeft donderdagavond voor consternatie gezorgd in het Zeeuws-Vlaamse Eede. Eerder waren rond dezelfde man ook al problemen.


Volgens de politie gaat het om een 43-jarige bewoner van de Monseigneur de Backerestraat. In maart werd hij al eens opgepakt en toen sloeg hij een agent. Half april werd pepperspray ingezet toen agenten hem opnieuw wilden aanhouden. Volgens buurtbewoners is de politie begin deze week ook al twee keer bij de man aan de deur geweest.

Donderdagavond had de man een conflict met de buren. Hij zorgde hierbij voor overlast maar beging geen strafbaar feit. Omdat de man echter erg in de war was werd besloten hem over te brengen naar het politiebureau. Daar is verdere hulpverlening voor hem geregeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gert (3-6-2017 om 23:40)
Lang leve de bezuinigingen in de zorg!!!!
kees (3-6-2017 om 16:37)
Vroeger zaten deze mensen bij Emergis onder begeleiding of intern. Echter er is daar zoveel bezuinigd dat dit niet meer mogelijk is. Tegenwoordig zitten alleen de zware gevallen nog binnen, en voor een behandeling poliklinisch moet je een flinke eigen bijdrage betalen. Bij ons in de buurt woonde een verwarde man. Die heeft 3 keer zijn huis in de brand gestoken waarna hij opgepakt is en 4 maanden cel heeft gehad en uit zijn huis is gezet. Waar hij nu woont weten we niet. Zo gaat dat tegenwoordig
cq (3-6-2017 om 13:08)
Kijk weer een verwarde man, die voor de zoveelste keer over de schreef gaat, tot er eens iets goed fout gaat, stop met pamperen gemeente Sluis voor er straks eens iets zeer ernstigst gebeurd. Stop met weg kijken optreden en kijk wie er zich huisvest in uw gemeente m.a.w krimp gebied zijn het lieden die elders in andere gemeenten buiten gedonderd zijn en het maar eens in West Zeeuws Vlaanderen zoeken.
Cookie-instellingen beheren