Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beslag op 11 voertuigen bij controle Terneuzen

Toegevoegd: 03-06-2017, 18.55 uur - Update: 04-06-2017, 08.50 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens de verkeerscontrole waarbij vrijdagavond in Terneuzen iemand werd gepakt voor het rijden onder invloed is ook op 11 voertuigen beslag gelegd. Dat meldt de politie.

Tijdens de controle rondom de Binnenvaartweg werd gebruik gemaakt van ANPR (Automatic Number Plate Recognition). Door medewerkers van de Belastingdienst is op 11 voertuigen beslag gelegd. Daarvan zijn zes voertuigen daadwerkelijk afgevoerd omdat er geen betalingsregeling getroffen kon worden. Ter plaatste is in totaal 3.630 euro aan achterstallig belastinggeld geïnd.

Zeventien bestuurders gingen met een bekeuring naar huis. De meeste van hen (4) voor het niet dragen van de gordel. Verder waren er boetes voor niet werkende verlichting, te gladde banden, niet handsfree bellen, het rijden zonder rijbewijs, het onverzekerd rijden en het rijden zonder helm. Ook werd iemand betrapt wiens brommer was opgevoerd. Verder werd dus ook nog een boete uitgedeeld voor het rijden onder invloed van alcohol.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750