Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Arrestaties na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 05-06-2017, 09.33 uur
De recherche heeft sporen veiliggesteld. De recherche heeft sporen veiliggesteld.
De recherche heeft sporen veiliggesteld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van een mishandeling vannacht in Vlissingen zijn twee personen opgepakt. Eén van de twee werd vrijgelaten nadat bleek dat hij niets had gedaan.


De mishandeling vond plaats bij het Weyevlietplein. Het slachtoffer zou hier mishandeld zijn door twee personen. De politie ging in de omgeving op zoek naar de daders en trof een groepje jongeren aan waarvan twee personen voldeden aan het signalement. Zij werden vervolgens aangehouden en overgebracht naar Torentijd.

Intussen werd ook aangifte opgenomen maar hieruit bleek dat één van de twee arrestanten juist had geprobeerd om de ontstane ruzie te sussen. Hij had dus niets misdaan en werd daarom meteen weer in vrijheid gesteld. Bij de andere verdachte heeft de recherche monsters afgenomen. Om deze reden werden de handen van de verdachte ingepakt om zo (bloed)sporen veilig te stellen. De sporen zullen worden gebruikt voor het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren