Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Dinsdag kans op zware windstoten aan kust

Toegevoegd: 05-06-2017, 09.36 uur
De waarschuwing geldt tot middernacht.
De waarschuwing geldt tot middernacht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor buien die dinsdagmiddag via het zuidwesten over Nederland trekken. Er is code geel afgekondigd: gevaarlijk weer.


Zeeland moet dinsdag vanaf het middaguur rekening houden met een stormachtige zuidwest- tot westenwind met zware windstoten tot ongeveer 85 kilometer per uur. Het gebied met een stormachtige wind en zware windstoten breidt zich in de loop van de middag en avond van het zuidwesten uit over de gehele kust uit.

In andere delen van het land wordt ook gewaarschuwd voor onweer maar voor Zeeland geldt die waarschuwing vooralsnog niet. De weerswaarschuwing geldt tot middernacht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (3-8-2017 om 17:08)
Nou Willem het is nu ongeveer 17.00 uur,maar er is wel wat wind ,maar beslist geen 85 km.De mensen gaan nu wel erg denken dat die informatie totaal niet klopt,of misschien bij die persoon in zijn broek haha,de zoveelste fout,tot dusverre is er nog geen waarschuwing geweest die klopte,Vanmorgen gelijk gekeken op Buienradar,maar ik dacht weer een misser.Dus KNMI ga eens beter je huiswerk maken,of laat het weten als je het echt juist heb.
wim (6-6-2017 om 07:07)
Ik hou er wel rekening mee want dikwijls komt het overeen met de gegevens die ze opgeven
Ja-Ja (5-6-2017 om 10:57)
Laten we maar even afwachten KNMI zit er zo vaak naast. Maar soms moet je voor je geld wat brullen. P.s Het kijkt de Ruimtevaar wel met een planeet triljoen lichtjaren van de aarde vandaan.
Cookie-instellingen beheren