Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Man (21) mishandeld in centrum Hulst

Toegevoegd: 06-06-2017, 10.02 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In het centrum van Hulst is zaterdagavond een 21-jarige Terneuzenaar mishandeld door een onbekende man. Het slachtoffer wist te vluchten en heeft aangifte gedaan.


Het voorval vond rond 17.30 uur plaats op de Grote Markt. De 21-jarige man liep daar naar zijn geparkeerde auto. Hij werd onderweg aangesproken door twee hem onbekende mannen. Ineens vloog één van de twee de Terneuzenaar aan en sloeg hem. Het slachtoffer kon in zijn auto stappen en wegrijden. Hij is meteen naar de politie gegaan om aangifte te doen. Volgens de politie heeft de man geen letsel overgehouden aan de klap.

Van de dader is een signalement bekend. Van de man die geslagen zou hebben is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur had, tussen de 25 en 30 jaar oud was, een mager postuur had en circa 1.75 meter lang was. Hij droeg een zwart petje.

Over de tweede persoon is meer informatie bekend. Dit was eveneens een blanke man met een mager postuur en hij was ongeveer even oud als de dader. Wel was hij iets langer dan de eerste man. Verder is bekend dat hij een gouden oorbel droeg en een zwart hemd aan had. Hij had kort stekeltjeshaar in de kleur donkerblond.

Volgens de politie zou een vrouw op een fiets getuige zijn geweest van de mishandeling. “Zij schijnt de mannen ook te hebben aangesproken. Wij zouden daarom graag in contact willen komen met deze vrouw om van haar te horen wat zij gezien heeft”, aldus de politie. Ook andere getuigen worden verzocht zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (6-6-2017 om 13:40)
Zou toch vrij snel achterhaald kunnen worden aangezien er cameratoezicht aan de grote markt voorzien is..?
Cookie-instellingen beheren