Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Diverse meldingen weersoverlast Zeeland

Toegevoegd: 06-06-2017, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Diverse Zeeuwse brandweerploegen zijn vandaag ingezet voor meldingen van weersoverlast.


De eerste melding kwam kort na het middaguur binnen vanuit de Van Heetveldestraat in Zaamslag. Later waren ook nog meldingen in Nieuwvliet, Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg. In Vlissingen hing een reclamebord los en in Middelburg ging het om een loshangende tak.

Bij de inzet aan het Buitenhavenpad in Oost-Souburg bleek een grote tak over het fietspad te hangen. De brandweer heeft eerst kleinere takken losgezaagd en vervolgens de grote tak losgetrokken. Na twintig minuten was de weg weer vrij.

Het KNMI heeft code geel afgekondigd vanwege de harde wind. In Zeeland kunnen windstoten voorkomen tot 90 kilometer per uur. De waarschuwing is inmiddels verlengd tot woensdag 13.00 uur.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren