Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Geen treinverkeer door aanrijding

Toegevoegd: 06-06-2017, 19.30 uur
Het incident met de trein bij Woensdrecht.
Het incident met de trein bij Woensdrecht.
© Foto: Wesley Rijnhout
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Tussen de treinstations van Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke rijden op dit moment geen treinen. Volgens de Nederlandse Spoorwegen duurt dit nog tot ongeveer 21.00 uur.


De NS heeft stopbussen ingezet tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke en Kruiningen-Yerseke. Ook rijden er snelbussen tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten.

De oorzaak is een aanrijding met een persoon ter hoogte van Woensdrecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (8-6-2017 om 12:42)
Vlissinger het is zeker waar dat het drama is voor de nabestaanden enz maar om dit egoistisch te noemen dat vind ik dom (lees mijn eerdere commentaar hierop .)ook voor jou hoop ik dat jij dit nooit gaat meemaken
Vlissinger (7-6-2017 om 19:27)
Ik vind het ook zeer egoïstisch, zeker op de manier waarop dit is gebeurd. Voor de nabestaanden is het een drama, maar ook voor de hulpverleners, treinpersoneel, aanwezige reizigers en vele andere gedupeerden....
John (7-6-2017 om 13:11)
@Terneuzenasar en @ Versus Een reactie van mijn kant die aan de andere vooraf ging is om onduidelijke reden helaas niet geplaatst. Het verband is daardoor een beetje zoek. Zelfmoord als egoïstisch bestempelen komt doordat je blijkbaar geen idee hebt hoe dit vaak plaatsvindt. Het is vaak niet een vooropgezet plan waarbij mensen alles zorgvuldig overwegen. Vaak zijn zij zo door wanhoop en onmacht overmand dat zij alleen maar van alle ellende en pijn en verdriet en depressie af willen. Helaas heb ik om mijn heen vaak genoeg gezien hoe mensen met ernstige problemen door "hulpverleners" in de steek gelaten worden of nog verder tot wanhoop gedreven worden of de grond ingetrapt. Ik heb er zelf ook vooral veel slechte ervaringen mee.
bram goeree (7-6-2017 om 12:27)
Terneuzenaar wat een domme opmerking dat zelfdoding een egoistische daad is .deze mensen zijn ten einde raad en denk jij dan dat het bij hun nog in hun hooft spookt wat zij anderen aandoen .ik denk (weet bijna zeker ) dat dit niet zo is .dit is een laatste schreeuw om hulp die meestal te laat is .dus hun keus van waar en hoe is niet bewust .ook niet om een ander daar mee in de problemen te brengen .ik heb dit van dicht bij mee gemaakt .dus denk eerst eens na voordat je zoiets post .ik hoop maar dat jij dit nooit hoeft mee te maken
Versus (7-6-2017 om 10:23)
@john. Vergeet niet, dat zonder deze "zogenaamde" hulpverlening deze cijfers vele malen hoger zouden liggen. Makkelijk uithalen naar de hulpverleners john.
Terneuzenaar (7-6-2017 om 10:18)
John, je hebt een punt. Maar zelfdoding vindt ik zo egoïstisch! Ik heb er geen goed woord voor over omdat een ander de rotzooi mag opknappen. Spring met een stapel klinkers de zee in ipv jezelf voor een trein te gooien o.i.d.
Cookie-instellingen beheren