Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand na stofexplosie bij veevoerbedrijf

Toegevoegd: 06-06-2017, 22.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De brandweer is vanavond met spoed uitgerukt voor een brand na een stofexplosie bij een bedrijf in Nieuwdorp.

Het incident vond even na 21.00 uur plaats bij het veevoerbedrijf aan de Ijslandweg. Volgens de Veiligheidsregio ontbond de brand door een stofexplosie. Bij aankomst van de brandweer waren alle aanwezige personen veilig buiten. Er is niemand gewond geraakt. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet om smeulende resten in de loods te blussen.

In het totaal heeft de brandweer drie loodsen gecontroleerd. In twee hiervan bleek niks aan de hand. De loods waar de explosie plaats vond liep schade op. Aan de buitenkant is een gedeelte van de gevel naar beneden gekomen. Om 22.10 uur werd het sein brand meester gegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750