Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachten overval Vlissingen aangehouden

Toegevoegd: 07-06-2017, 11.38 uur
Het sporenonderzoek op 18 december.
Het sporenonderzoek op 18 december.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend twee mannen aangehouden voor de woningoverval half december in een flatwoning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen.

Op zondagmiddag 18 december kwamen twee mannen de woning binnen. Ze sloegen de bewoner en eisten geld. Er ontstond een worsteling en de twee daders vluchtten de woning uit. De bewoner liep onder andere een hoofdwond op en moest zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis.

De politie stelde een onderzoek in en dit leidde richting de twee verdachten. De mannen, een 34-jarige Vlissinger en een 25-jarige Middelburger zijn rond 08.00 uur opgepakt. De twee zitten vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nice (7-6-2017 om 12:52)
hier heb je politie voor, good job.