Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie tips over beroving vrouw scootmobiel

Toegevoegd: 07-06-2017, 14.32 uur
De bewakingsbeelden van de twee dieven.
De bewakingsbeelden van de twee dieven.
© Foto: Opsporing Verzocht
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de politie zijn drie tips binnengekomen over de beroving van een vrouw in een scootmobiel in februari in Middelburg. Het televisieprogramm Opsporing Verzocht besteedde deze week aandacht aan de zaak.


Het slachtoffer, een 48-jarige Middelburgse, reed op woensdag 22 februari met haar twee aangelijnde honden over de Langeviele. Haar portemonnee had ze in een heuptasje bij zich. De vrouw wilde de honden losmaken en legde daarbij het tasje even in het mandje aan haar stuur.

Dit onbewaakte ogenblik bleek voor de twee daders voldoende om het tasje mee te grissen. Een oplettende omstanders rukten de buit echter onmiddellijk weer uit de handen van de daders. De twee gingen er vervolgens vandoor en werden vastgelegd op bewakingsbeelden. Die werden eerder al verspreid en waren deze week te zien bij Opsporing Verzocht.

Deze nieuwe publicatie heeft drie tips opgeleverd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren