Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Politie zoekt getuigen van mishandeling fietser

Toegevoegd: 07-06-2017, 19.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Een 20-jarige vrouw is bij ‘s-Gravenpolder door een onbekende man van haar fiets getrokken en zwaar mishandeld. De politie zoekt naast getuigen ook camerabeelden.


Het voorval vond plaats in de nacht van vrijdag 2 juni op zaterdag 3 juni tussen 02.00 uur en 02.30 uur. De vrouw fietste vanuit het centrum van Goes in de richting van ’s Gravenpolder. Ze werd van haar fiets getrokken en verschillende malen geslagen. De vrouw verweerde zich fel, waarop de man wegvluchtte. Het slachtoffer werd door omwonenden opgevangen.

De politie is op zoek naar mensen die zich op hetzelfde tijdstip op de route van het slachtoffer hebben bevonden. Het slachtoffer is over de Voorstad gefietst, is de spoorlijn overgestoken naar de Kloetingseweg en is linksaf geslagen om verder te gaan via de ’s Gravenpolderseweg richting het ADRZ ziekenhuis. Bij de verkeerslichten bij de Nansenbaan is ze weer linksaf geslagen de Goesestraatweg op richting ’s Gravenpolder.

Ook wil de politie graag in contact komen met bewoners langs deze route die een bewakingscamera op de weg gericht hebben en de beelden hebben bewaard. Over het signalement van de dader kon de vrouw weinig zeggen. Het zou gaan om een man op een fiets. Een speurhond van de politie kon het spoor van de dader ook niet meer opvangen.

Tussen 02.20 en 02.30 zouden er volgens de vrouw wel verschillende automobilisten voorbijgereden zijn. Als zij wat gezien hebben, kunnen zij zich ook melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (9-6-2017 om 08:13)
gezien de aard van het misdrijf zal deze crimineel wel weer (als ze em pakken) in de watten gelegd worden en het "slachtoffer" weer gezien worden waarom moest je daar zijn!
Cookie-instellingen beheren