Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt buurtgenoten met een mes

Toegevoegd: 10-06-2017, 16.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woning aan de Zeemanserve in Vlissingen is een 57-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij buurtgenoten had bedreigd met een mes. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.


Agenten werden op vrijdag rond 22.20 uur gealarmeerd voor de bedreiging. Bij het adres aangekomen zagen de dienders in het halletje van de woning dat een man en een vrouw de bedreiger vast hadden. Hij had op dat moment nog een mes in zijn handen. Het tweetal was in worsteling met de verdachte.

Twee agenten schoten te hulp en wisten de man aan te houden. Hij weigerde in eerste instantie het mes los te laten. Uiteindelijk liet de man los en kon hij worden afgevoerd naar het politiebureau. Oorzaak van de bedreiging is een conflict dat de vrouw eerder had met de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren