Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Drugs gevonden in haven Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 12-06-2017, 14.03 uur - Update: 14-06-2017, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - In de haven van Vlissingen-Oost is een onbekende hoeveelheid drugs aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.


Volgens de politie is de vondst gedaan in de haven van Nieuwdorp. De politie, recherche en douane zijn aanwezig op en rondom de Bijleveldhaven bij het bedrijfsterrein van Kloosterboer. De politie heeft ook voertuigcontroles uitgevoerd bij auto's die het terrein naderden.

Medewerkers van de douane hebben de drugs tegen drie uur van het terrein gehaald. De politie laat weten momenteel onderzoek te doen en later met meer informatie te komen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (12-6-2017 om 14:12)
Dat gaat dus om honderden zoniet duizenden kilo's coke als de politie zoveel mankracht inzet en zelfs voertuigen gaat controleren, jammer dat die rotzooi nu allemaal deze kant opkomt omdat ze rotterdam dicht hebben gegooid, zullen binnenkort weer wel wat kansenparels verdwijnen
Cookie-instellingen beheren