Vlissinger ontkent misbruik tienerdochters

Toegevoegd: 12-06-2017, 19.25 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 54-jarige Vlissinger A. D. is maandag een gevangenisstraf van drie jaar geëist. D. moest zich verantwoorden omdat hij ervan wordt verdacht vanaf 2011 drie jaar lang zijn twee dochters van toen twaalf en dertien jaar seksueel te hebben misbruikt.

Volgens de verklaringen van de meisjes moesten zij met hem onder de douche en moesten zij seksuele handelingen bij hem verrichten. Ook zou hij niet met zijn handen van de meisjes hebben kunnen afblijven. Overigens ontkenden de meisjes dat hun vader seksuele gemeenschap met hen had gehad.

D. ontkent de meisjes ook maar met één vinger te hebben aangeraakt en verdenkt de meisjes ervan dat ze alles in het werk hebben gesteld om van hem af te komen. De aanklager eiste overigens ook dat D. een schadevergoeding van ruim 38.000 euro aan zijn beide dochters gaat betalen.

Uitspraak 26 juni.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750