Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Brand Precisiewerk Zierikzee laaide weer even op

Toegevoegd: 14-06-2017, 10.57 uur
Nabluswerkzaamheden dinsdagavond laat.
Nabluswerkzaamheden dinsdagavond laat.
© Foto: Wesley Rijnhout
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brand bij het bedrijf Precisiewerk Zierikzee in Zierikzee is vanochtend vroeg weer opgelaaid. Hierop is de brandweer ingezet om na te blussen.


Nadat vannacht het nablussen rond half drie was gestopt bleek het vuur in het pand aan de Julianastraat rond half zes weer te zijn opgelaaid. Hierop werd de brandweer van Zierikzee opnieuw opgeroepen om te blussen. Omstreeks 07.00 uur konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne.

De brand zorgde gisteren voor een enorme rookpluim die in heel Zeeland te zien was en welke laat in de avond wegtrok via de Bevelanden. Toen de brandweer gisteren de eerste melding kreeg van de brand werden direct twee blusvoertuigen gealarmeerd maar toen de brandweer arriveerde was het vuur al uitslaand en had de brand al flink om zich heen gegrepen.

De brandweer heeft nog geen zicht op de oorzaak van de brand.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (15-6-2017 om 00:21)
Daar snap ik nu helemaal niets van. Lees het vaker dat na een brand het vuur toch weer oplaad. Zeker bij zo'n grote brand zou ik, als leek in ieder geval één auto laten staan met twee mensen. Gaat het fout dan zijn die in ieder geval paraat. Kost geld en mankracht dat weet ik. Kan iemand mij uitleggen hoe dat in zijn werk gaat?
Cookie-instellingen beheren