Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumaheli voor reanimatie Middelburg

Toegevoegd: 14-06-2017, 14.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Langs de N57 bij Middelburg is vanmiddag een traumahelikopter geland. Deze was nodig vanwege een reanimatie in de wijk Griffioen.


De hulpdiensten werden omstreeks 13.30 uur met spoed naar een rijtjeswoning aan de President Wilsonlaan gestuurd omdat daar iemand dringend medische hulp nodig had. Twee politiewagens en twee ambulances kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

De patiënt werd aangesloten op een Lucas-reanimatie-automaat en per ambulance naar de hulpdienstenstrook tussen de Schietbaan en de N57 gebracht. Daar landde vervolgens ook de traumahelikopter. De patiënt is ter plekke in de ambulance behandeld en vervolgens met spoed afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes.

De trauma-arts reed mee in de ambulance en daarom is ook de helikopter naar Goes gevlogen. Bij het landen en opstijgen stond de brandweer stand-by.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anybody (15-6-2017 om 00:14)
@Archaios dat is denk een protocol voor veiligheid. Op een heli platform doen ze dit vaak wel. Echter bij een melding is dat op adres bijna niet te realiseren. Volgens mij gebeurt dit ook op andere plekken, maar dat weet ik niet zeker.
Archaios (14-6-2017 om 19:26)
Wie kan mij vertellen waarom de brandweer elke keer stand-by moet staat als in Goes de traumahelikopter daar landt en stijgt? Waarom dan niet standaart bij het landen of opstijgen elders maar wel in Goes?
Cookie-instellingen beheren