Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Jongen gaat er van door na aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2006, 20.59 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg heeft gisteravond rond 20.42 uur een aanrijding tussen een bromfiets en een auto plaatsgevonden.

Op de kruising Torenweg/Schroeweg stond een personenauto te wachten op een groen verkeerslicht. Toen het licht groen werd trok hij op om over te steken. Op ditzelfde moment reed er een bromfietser over het fietspad en deze staak ook de weg over.

Beide bestuurders konden niet op tijd remmen en kwamen met elkaar in aanrijding. De bromfietser kwam ten val, kon overeind krabbelen en reed vervolgens door. De 58-jarige Middelburgse chauffeur van de aangereden personenauto is de 15-jarige Vlissingse bromfietser achterna gerend, samen met een getuige.

Hij is achterhaald en overgedragen aan de Zeeuwse politie. Tegen de jongen, die uiteraard nog geen bromfietscertificaat had, wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren