Celstraf Vlissinger voor reeks inbraken

Toegevoegd: 15-06-2017, 14.49 uur

De opgelegde celstraf staat gelijk aan het voorarrest.
De opgelegde celstraf staat gelijk aan het voorarrest.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de Vlissinger E. van L. (43) een celstraf gelijk aan het voorarrest plus 180 dagen voorwaardelijk en toezicht door de reclassering opgelegd.

Van L., werd verdacht van diverse inbraken in bedrijfspanden en een diefstal uit een chalet op Hof Domburg. Op de dag van de arbeid, 1 mei 2016, deed hij een poging om in te breken bij een Grieks restaurant in Middelburg. Helaas voor Van L. stond hij op camera en die beelden werden via Facebook verspreid.

Volgens een verklaring van Van L. was alles met hem de verkeerde kant opgegaan toen zijn relatie beëindigde. Inmiddels gaat het Volgens Van L. weer goed met hem en ziet hij de toekomst zonnig in.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750