Twee gewonden bij flinke botsing Lewedorp

Toegevoegd: 15-06-2017, 14.52 uur

Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Bij een flinke botsing in Lewedorp zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Ze zijn met spoed afgevoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 12.55 uur op de kruising van de Veldzichtweg met de Maalweg. Ter plekke kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde op een naastgelegen veld. Twee personen raakten gewond.

De ambulancedienst heeft de slachtoffers met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van hun letsel is niets bekend. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (15-6-2017 om 16:40)
Tjonge, een kruising, moeilijk he.. Je dient gas terug te nemen als je zoiets nadert..
AntiGSM (15-6-2017 om 16:19)
@Arta; u zegt hier regelmatig te wandelen, u dient er dan wel rekening mee te houden dat het hier een gewone polderweg (openbare weg) betreft die niet geschikt is voor voetgangers. Er is ook geen voetpad dus bij wandelen op zulke locaties moet u rekening houden met het andere verkeer. Als u dit allemaal te hard vind gaan dan zou ik aanraden om ergens te gaan wandelen waar wel voetpaden e.d zijn.
Arta (15-6-2017 om 15:24)
Ik ben niet verbaasd dat dit gebeurd ik wandel hier regelmatig . de mensen rijden echt allemaal veel te hard , je durft bijna hier niet te wandelen