Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

550 Wietplanten vernietigd tijdens ruimdag

Toegevoegd: 15-06-2017, 17.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens een hennepruimdag heeft de politie gisteren in Nieuw-Namen 400 en in Sint-Maartensdijk 150 wietplanten geruimd.


De politie viel de kwekerijen woensdag binnen. Bij een pand aan de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg was de politie te laat. Hier werden alleen de resten van een pas ontmantelde kwekerij aangetroffen. De planten zelf waren inmiddels weg.

Volgens de politie was in alle gevallen sprake van diefstal van stroom. Enduris doet hiervan aangifte. De betreffende gemeenten zijn door de politie geïnformeerd zodat zij eventueel ook actie kunnen ondernemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (16-6-2017 om 09:17)
Kees, wat ook vergeten wordt, is dat de kwaliteit nog steeds niet te controleren valt van wat je in de gemiddelde coffeeshop wordt voorgeschoteld. Ik vindt een kwekerij welke correct is aangesloten onder bepaalde voorwaarden, zoals uitsluitend eigen gebruik, en de oppervlakte bijv. de ideale vooruitgang om de coffeeshops te sluiten. Voor medicinale voorziening zul je dan naar een apotheek moeten? Het is bijzonder dat er anno 2017 steeds elke dag kwekerijen worden opgerold, vaak van honderden planten voorzien met de nodige criminaliteit en brandgevaren. Legaliseren van eigen teelt is hierbij de beste oplossing.
kees (15-6-2017 om 20:44)
en weer word ons belasting geld misbruikt om de voorraad van de legale koffieshops te vernietigen. Nog steeds is er geen goede oplossing. Duarte zou het wel weten
Cookie-instellingen beheren