Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 65 km

Motorrijder ernstig gewond op N62 Hoek

Toegevoegd: 15-06-2017, 22.36 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Westerscheldetunnelweg (N62) is donderdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


Het slachtoffer ging rond 20.00 uur door onbekende oorzaak onderuit toen hij vanuit de richting van de Sluiskiltunnel kwam en de afrit had genomen naar Terneuzen, vlak voor de Westerscheldetunnel. De motorrijder raakte een verkeersbord en kwam in de berm tot stilstand.

Twee ambulanceteams en het team van de traumahelikopter uit Rotterdam hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De motorrijder is met onbekend letsel per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de afrit volledig afgesloten en hierdoor moest het verkeer enige tijd noodgedwongen de Westerscheldetunnel in. Rond 21.25 uur kon het verkeer weer over de afrit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.Wisse (18-6-2017 om 22:54)
Beste Ineke, is helemaal niet erg maar juist goed om te zien. Misschien helpt dit soort beelden ons te beseffen hoe kostbaar en kwetsbaar we zijn in elkaars verkeer. Dit bewustzijn redt misschien wel levens? Er wordt al te veel afgedekt...
Ineke (17-6-2017 om 08:05)
Voor de motorrijder heel sterkte en veel beterschap gewenst. Kunnen ze zulke beschadigde voertuigen volgende keer beter niet afdekken tijdens het vervoer. Ik kwam deze tegen tussen de sluizen. motor "stond" rechtop. vreselijk zicht!!! Het bezorgde me echt rillingen. Ik heb er daardoor afgelopen dagen veel aan moeten denken.
Nukubu (16-6-2017 om 21:53)
Heel erg zonde van uw tijd. Helemaal door de Westerscheldetunnel! Schande! Volgende keer stel ik voor dat u gewoon naar de hulpdiensten toeloopt en u uw relaas met hen deelt. Ik denk dat ze gelijk alles inpakken en voor u de weg vrij maken. Have a nice day.
pollewop (16-6-2017 om 09:45)
Ik hoop werkelijk dat de motorrijder er beter vanaf is gekomen dan de motorfiets! Veel sterkte toegewenst!
Jacqueline (16-6-2017 om 09:40)
Alleen jammer dat de mensen door de Westerscheldetunnel geleid werden, neem aan Gratis....maar er is net voor tunnel toch een slagboom waar ze langs hadden gekunt? Beetje jammer dit
Cookie-instellingen beheren