Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man maakt steekbewegingen naar plaatsgenoot

Toegevoegd: 16-06-2017, 09.36 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een 43-jarige inwoner van Heinkenszand is donderdagavond aangehouden omdat hij een plaatsgenoot zou hebben bedreigd met een scherp voorwerp.


Even voor de aanhouding ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen in de Julianastraat. Bij deze woordenwisseling zou de 43-jarige man stekende bewegingen hebben gemaakt met het scherpe voorwerp.

Politieagenten wisten de verdachte rond 19.15 uur aan te houden in de Dorpsstraat. De 43-jarige verdachte is overgebracht naar een politiecel. Daar is hij ingesloten. De man was volgens de politie behoorlijk dronken en daarom niet in staat om een verklaring af te leggen.

De man heeft de nacht doorgebracht in de cel en wordt vandaag verder gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren