Auto in sloot Arnemuiden, man gewond

Toegevoegd: 16-06-2017, 20.01 uur

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een man is vanmiddag gewond geraakt toen hij bij Arnemuiden met zijn auto uit de bocht vloog en in een sloot terecht kwam. Hij had mogelijk te veel alcohol op.

Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de Muidenweg. De man kwam vanuit de richting van Arnemuiden en reed richting het vliegveld toen hij in de rechter berm terecht kwam. Het voertuig van de man schoot vervolgens de weg en een fietspad over en belandde in de sloot.

De ambulancedienst heeft de man, de enige inzittende van de auto, ter plekke behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben een blaastest afgenomen. Die gaf aan dat de man vermoedelijk te veel alcohol had gedronken. Hiernaar wordt nog een nader onderzoek ingesteld.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot getakeld. Het waterschap is ter plekke gekomen om zogeheten oliebomen in de sloot te leggen. Uit het voertuig waren namelijk vloeistoffen gelekt.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (16-6-2017 om 23:34)
Wat een geluk dat er geen andere weggebruikers waren. Zo'n gek zal je aanrijden op het fietspad of op de rijbaan. Ongelooflijk gedrag en niet goed te praten. Echt recht uit mijn hart, deze man verdient een forse straf en niet 120 uur schoffelen of wat voor suffe straf dan ook. Hij is bewust met alcohol op gaan rijden.
michelle (16-6-2017 om 20:33)
Teveel alcohol? Nee!!! Alcohol.... een niet te accepteren gedrag!