Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon mishandeld op Vlietstraat Terneuzen

Toegevoegd: 16-06-2017, 23.28 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdagavond op straat iemand mishandeld. De politie vraagt getuigen om zich te melden.


Volgens de politie werd het slachtoffer rond 20.30 uur door meerdere personen belaagd. “Openlijke geweldpleging”, aldus de politie. Het incident vond plaats op de Vlietstraat. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.

De politie meldt dat veel mensen zijn gestopt voor het incident en dat men nog op zoek is naar getuigen die nog niet zijn gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Farsie (17-6-2017 om 09:11)
een groepje personen dat openlijk geweld pleegt ? heet dat in de volksmond geen criminele knokploeg ? straatbende's die de straat regeren ? Ik dacht dat was toch afgelopen in dat criminele broeinest dat terneuzen is ? tja, den Haag zal het ook niets uitmaken, die spelen liever mooi weer voor hun betaalde media in groningen waar ze al helemaal niet eens welkom meer zijn.
Cookie-instellingen beheren