Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Verdachte verstopt zich in kast Terneuzen

Toegevoegd: 17-06-2017, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie vrijdagavond een man aangehouden die zich had verstopt in een kast. Twee anderen die hem hielpen om zich te verbergen werden ook opgepakt.


De man werd door de politie gezocht vanwege een ernstige bedreiging. Agenten hadden informatie dat de vedachte in een huis aan de Donze Visserstraat zou zijn en op last van de officier van justitie moest de man buiten heterdaad worden aangehouden.

Agenten wilden rond 21.30 uur de betreffende woning in om de verdachte te zoeken, maar de bewoner liet hen niet toe. Even later zijn de agenten toch de woning binnengegaan, omdat zij een ‘machtiging tot binnentreden’ van de hulpofficier hadden gekregen.

Één van de agenten trof de verdachte aan in een kast. Deze 34-jarige Terneuzenaar zat echter verstopt achter en onder allerlei spullen die hij daar nooit zelf had kunnen neerleggen. “Om die reden zijn ook de twee bewoners van de woning aan de Donze Visserstraat aangehouden. Zij worden ervan verdacht de 34-jarige man opzettelijk te hebben geholpen om zich te verstoppen voor de politie en dat is strafbaar”, aldus de politie.

Alle verdachten zijn overgebracht naar een politiecel en worden daar zaterdag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren