Ongeluk Arnemuiden: rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 17-06-2017, 10.41 uur

De man bleek onder invloed te hebben gereden.
De man bleek onder invloed te hebben gereden.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De man die gisteren in Arnemuiden met zijn auto in een sloot reed had inderdaad te veel alcohol op. Zijn rijbewijs is ingenomen.

De man, een 49-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, reed rond 18.10 uur bij de Muidenweg in de rechterberm. Hij schoot vervolgens de weg en een fietspad over en belandde met zijn auto in het water. De man kon zelf uit de auto komen maar raakte wel gewond.

Opgeroepen agenten roken rond de man een alcohollucht. Op de vraag of hij alcohol had genuttigd antwoordde hij bevestigend. Een blaastest wees vervolgens uit dat hij inderdaad te veel op had. Bij de uitgebreide ademanalyse blies de man 770 Ug/l: ruim drie keer te veel. De politie heeft in het ziekenhuis een bloedproef laten doen en het rijbewijs van de man is ingenomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojo (18-6-2017 om 22:19)
Albert dan heb ik uw tekst verkeerd gelezen. En nee ik drink niet en gebruik ook geen drugs. Mensen die onder invloed rijden moeten veel harder aangepakt worden.
AntiGSM (18-6-2017 om 00:46)
Zo, nu duidelijk is dat de man teveel gedronken heeft dan hoeft de verzekering niet uit te betalen! Prachtig, zo hoort het! Leert hij het misschien af. Nu nog deze regels ook voor onze smartphoneverslaafden achter het stuur, dan wordt het veel veiliger op de weg. Maar goed dat hier verder niemand bij betrokken was!
Albert (17-6-2017 om 21:03)
Ik drink niet ik rook niet ik gebruik niet ik ga niet uit en ik heb geen auto.. Zonde van mijn geld.. Dat u mij zo aanvalt is het wel duidelijk u blowt ! Gevaarlijker dan drank
Pwwt (17-6-2017 om 20:59)
Jojoj wat een rare reactie ?? Albert heeft 100% gelijk tegen die paar procent mensen die drinken word wel gecrontroleerd amar drugs en zware medicijnen zijn een veel groter probleem dan drank.. Geen vrijbrief voor drank nee niet zo dom praten maar voor drugs is geen controle !! Sinds he jaren 90 is alcohol niet het grootste probleem meer onder bestuurders, drugs is volgens het CBS nummer 1 oorzaak ongevallen maar daar is geen controle apparaat voor !
Rien (17-6-2017 om 18:50)
Inderdaad veel jongeren gaan gewoon knetterstoned gekke ritten maken met hun auto (wordt bijna niks aan gedaan), politie zie hier je taak.
Jojo (17-6-2017 om 17:42)
Albert ben jij zelf iemand die met drank op rijd? Rare reactie dus dat mensen blowen en autorijden geeft een vrijwaring om maar met drank op te rijden. Keihard straffen die lui die onder invloed in de auto stappen.