Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobiliste (50) drinkt zes keer te veel

Toegevoegd: 18-06-2017, 01.45 uur - Update: 18-06-2017, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond op Schouwen-Duiveland een automobiliste betrapt die maar liefst 6 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.


De automobiliste, een 50-jarige inwoonster van de gemeente Borsele, werd door de politie aan de kant gezet. Ze blies vervolgens op een ademanalyse-apparaat een waarde van 1.340 Ug/l: ruim zes keer de toegestane hoeveelheid van 220 Ug/l.

Het rijbewijs van de vrouw is ter plekke ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (18-6-2017 om 14:18)
In dit geval rijbewijs innemen en NOOIT meer terug geven. Als je als vrouw een krat bier leegdrinkt is er sprake van alcoholisme. ^keer de toegestane hoeveelheid. Dat is meer dan 12 consumpties daar alles in het kwadraat door telt. Drank op achter het stuur is een van de grootste zondes in het verkeer naast bellen. Je zal maar iemand doodrijden. Je houd er dan al rekening mee dat je slachtoffers gaat maken ook op de fiets
A.Wisse (18-6-2017 om 07:47)
Ik zit al jaren te pogen te begrijpen waarom de wetgeving op nagenoeg alle fronten keihard geworden is behalve m.b.t. dat zuipgedrag; is het soms dat zo eventueel betrapte 'hoogwaardigheidsbekleders' gewoon door kunnen gaan met hun zieke gedrag? Bescherming van de macht? Je zou het op den duur gaan denken.
Cookie-instellingen beheren