Automobilist ongeluk werd gestoken door bij

Toegevoegd: 18-06-2017, 10.45 uur

De brandweer heeft de man uit zijn auto gehaald.
De brandweer heeft de man uit zijn auto gehaald.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De man die zaterdagavond bij Kamperland met zijn bestelbus in een sloot belandde werd gestoken door een bij. Dat zegt de politie.

Het slachtoffer reed even voor 21.00 uur van de Ruiterplaatweg. Hij zou zijn gestoken door een bij en vervolgens een allergische reactie hebben gekregen. Toen de hulpdiensten arriveerde zat de man nog in zijn voertuig.

De automobilist bleek niet gewond te zijn geraakt maar is vanwege de allergische reactie door de ambulancedienst toch overgebracht naar het ziekenhuis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (18-6-2017 om 18:17)
Was het niet toevallig een wesp? Die krengen... Beterschap voor de man. Altijd een spuit mee voor antistoffen vanaf nu. Ook een reden waarom ik meer van de winter houd. Al die enge beesten zomers...