Nekklachten na aanrijding A58 Goes

Toegevoegd: 18-06-2017, 10.56 uur

Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van Goes is zondagochtend één persoon gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen. Rond kwart voor tien kwamen ter hoogte van de Nansenbaan twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er was sprake van een kop-/staartbotsing, mogelijk als gevolg van de drukte door de afsluiting van de A58 even verderop.

Eén van de betrokkenen had nekklachten. Deze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen getakeld. De politie leidde het verkeer samen met Rijkswaterstaat langs de ongevalslocatie.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-6-2017 om 13:05)
Ik geef Kees groot gelijk als het iemand betreft die moedwillig met een smartphone zit te pielen achter het stuur, deze lui zou ik tot in de treure leegplukken!
Bertjan (18-6-2017 om 18:41)
Kees, je bent een fijne vent
kees (18-6-2017 om 14:12)
Gelijk een letselschade advocaat in de arm nemen voor kosten van de tegenpartij (achterste wagen) aangezien er een whiplash in het spel kan zijn en dat kan veel financiële gevolgen hebben.