Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Sloebrug gaat omhoog met vrouw erop

Toegevoegd: 18-06-2017, 23.32 uur
De provincie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
De provincie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Sloebrug over het Kanaal door Walcheren in Vlissingen is zondagmiddag opengegaan met een oudere vrouw erop. Dat blijkt uit foto's op social media.


De vrouw stond met haar fiets op de brug toen deze openging. Een automobilist die voor de dalende slagbomen was gestopt schoot de vrouw te hulp. De brug daalde echter weer voordat deze helemaal naar boven was en geen van beiden raakte gewond.

Bij de politie is melding gedaan van het incident, maar pas lange tijd na het eigenlijke voorval. De provincie Zeeland, de beheerder van de brug, is volgens de PZC een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (19-6-2017 om 10:44)
Het was ws ook nooit gebeurd als mevrouw voor de stoplichten en slagboom had gewacht...
Sjaak U. (19-6-2017 om 07:57)
Fijn hè, dat bedienen op afstand. Dit had nooit gebeurd als er gewoon een brugwachter in het bedieningshuisje had gezeten. Maar ja, de burger wil minder minder ambtenaren dus de brugwachter weg. Dan nu niet klagen als het een keer mis gaat. Je kan daar ook bij alle sluizen in Zeeland op wachten.
Cookie-instellingen beheren