Vrouw ademt rook in bij brand Sluis

Toegevoegd: 18-06-2017, 23.49 uur

Door: Roland de Jong

SLUIS - In een woning aan de Hoogstraat in Sluis is zondagavond schade ontstaan als gevolg van brand. De bewoonster ademde rook in.

De brand werd rond 21.55 uur ontdekt. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker spoedden zich naar het brandadres. Ter plekke bleek een wasdroger in brand te hebben gestaan in een inpandige garage. Een aanwezige auto is uit de garage gehaald. De bewoonster ademde rook in en is onderzocht door ambulancepersoneel.

De brandweer kon rond 22.10 uur het sein 'brand meester' geven. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is in zowel de garage als de woning rook- en roetschade ontstaan. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de ontstane schade.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750