Paarden losgebroken bij Heinkenszand

Toegevoegd: 19-06-2017, 09.30 uur

De paarden staan inmiddels terug in de wei. De paarden staan inmiddels terug in de wei. De paarden staan inmiddels terug in de wei.
De paarden staan inmiddels terug in de wei.
1 2 3
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De politie heeft vanochtend net buiten Heinkenszand een flink aantal losgebroken paarden gevangen.

De dieren, negen in totaal, liepen volgens de politie 's ochtends vroeg over de Heinkenszandseweg (N667) richting 's-Heerenhoek, een 80-kilometerweg. De paarden bleken te zijn losgebroken uit een weiland.

Inmiddels staan de dieren weer netjes en veilig in de wei.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter Scheers (11-7-2017 om 11:21)
ik heb diverse keren gevraagd aan de politie of ze daar meer kunnen gaan staan, op vrijdag en zaterdag, dan is er altijd een spoor van vernielingen en jongen gasten die een biertje te veel op hebben, ik zie hun er ook voor aan dat ze de paarden los hebben gelaten,net zo als glas van het bushokje kapot maken . politie doe eens wat met deze tip voor dat er nog meer rotzooi komt.
Elise (19-6-2017 om 16:08)
Wat een ontzettend kortzichtige reactie. Enig idee hoeveel mensen het grappig vinden om een hek open te zetten of de paarden zo op te jagen dat ze door de draad gaan? Mijn paard ging door de draad nadat mensen het leuk vonden om vuurwerk naar hem te gooien en is op de motorkap van een auto belandt, dan had ik nog een boete moeten krijgen ook?
liesbeth van den bergh (19-6-2017 om 15:59)
Hebben ze schaduw??? HOOP van wel!!!!
klontje (19-6-2017 om 11:00)
en de eigenaar van de paarden kreeg een flinke boete en een waarschuwing wegens het veroorzaken van levensgevaar en een dagvaarding waarin hij/zij verplicht wordt betere hekken te kopen ?