Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Snor- en bromfiets met gestolen kentekenplaten

Toegevoegd: 20-06-2017, 09.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Twee Vlissingers zijn maandagavond aangehouden bij een verkeerscontrole. De kentekenplaten op hun beide voertuigen bleken gestolen te zijn.

Een motoragent zag rond 20.15 uur een snor- en een bromfietser met hoge snelheid over de President Rooseveltaan rijden. Toen de twee de motoragent in de smiezen kregen verhoogden zij in eerste instantie hun snelheid maar de agent wist de twee toch aan de kant te zetten.

De mannen bleken geen geldig rijbewijs te hebben. Eén van de twee, een 20-jarige man, droeg ook niet de verplichte helm. De kentekenplaten op de snor- en de bromfiets bleken als gestolen geregistreerd te staan. Op de bromfiets zaten verder nog een gestolen helmbak en buddyseat.

De voertuigen zijn in beslag genomen voor een technisch onderzoek. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-6-2017 om 00:02)
Greet heeft thuis een kenteken controle programma geloof ik.. geef die 100 ff aan bij de politie dan xD wijsneus
Marcel (20-6-2017 om 12:41)
Waarom zijn die gasten niet gelijk naar Torentijd gebracht net als alle dieven ?
Paul (20-6-2017 om 12:18)
@Greet, Het gaat hier over scooters, niet over motoren. Goed gedaan van de politie(agent) overigens!
Greet (20-6-2017 om 11:15)
Hehe zou tijd worden x die scooters aanpakken man.. Er rijden er nog wel 100 illlegaal hier en zonder helm en verkeerde kenteken in Vlissingen..En pak ook die smerige motoren op zondag aan over de boulevard en op de racebaan voor de Gamma langs daar knallen e met 300 decibel rot uitlaat voorbij en een snelheid van 200 km ofzo.. Begrijp er niks van die open uitlaten zijn toegestaan