Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Rook bermbrand trekt over Deltaweg Goes

Toegevoegd: 20-06-2017, 15.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een bermbrand heeft vanmiddag ter hoogte van Goes voor overlast gezorgd op de Deltaweg (N256).


Rond 14.30 uur was brand ontstaan in de berm langs de lager gelegen Klaphekkeweg. Het vuur trok echter via een talud omhoog en bereikte zo de Deltaweg. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling waardoor weggebruikers door de rook moesten rijden.

Er werd opgeschaald naar middelbrand maar de inzet van één tankautospuit bleek voldoende om de brand te blussen. Nadat twee stralen hoge druk waren uitgerold waren de vlammen snel bedwongen. De opgeroepen extra bluswagens en waterwagen waren niet nodig.

Eerder vandaag woedde ook al een bermbrand bij de Middelburgsestraat in Goes. Ook bij de Rondweg (N251) in Aardenburg, de Weg over de Zeedijk en de Hellenburgstraat in Baarland, de Eversdijkseweg Kapelle en de Gerbernesseweg in Nisse woedden vandaag buitenbrandjes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liesbeth van den bergh (20-6-2017 om 20:59)
Het zal niet ALTIJD de oorzaak zijn... Maar AUB laat rokers hun peuken GOED UITTRAPPEN en niet gewoon weggooien! Laatst zag ik er een weggrijden op zijn brommer, mét peuk aan... Moeten maar vertrouwen dat ze eraan denken!! !!!!!
remi schouwenaar (20-6-2017 om 16:14)
gelukkig geen gewonde!
Cookie-instellingen beheren