Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 20-06-2017, 19.52 uur
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing tussen twee auto’s is dinsdagavond in ‘s-Gravenpolder iemand bekneld komen te zitten.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur op de Groeweg. Door onbekende oorzaak kwamen een bestelbusje en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Er ontstond flink wat schade en de inzittende van de personenauto moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt.

De beide bestuurders zaten alleen in hun voertuigen. Ze raakten beiden gewond en richting het ziekenhuis in Goes gebracht. De inzittende van de personenauto is vanaf daar door het team van de Amsterdamse traumahelikopter naar een ziekenhuis elders in het land gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-6-2017 om 07:06)
Toch een behoorlijke aanrijding gezien de schade aan beide auto's laten we hopen dat de personen weer snel genezen mogen worden
A58 (20-6-2017 om 22:56)
Hoe dan!? Je mag er 60 KM/H en op dat punt moet je al inhouden omdat het niet heel overzichtelijk is i.v.m. uitrit van de omwonenden die daar wonen. Gevalletje 'haastige spoed'?
Cookie-instellingen beheren