Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Flexteam arresteert verdachten reeks inbraken

Toegevoegd: 21-06-2017, 12.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het flexteam van de politie heeft woensdagochtend twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht een reeks diefstallen en inbraken te hebben gepleegd bij woningen en bedrijven in Zeeland.

De verdachten, mannen van 26 en 35 jaar oud, werden opgepakt in Heinkenszand en ’s-Heerenhoek. De twee worden onder meer verdacht van de inbraak in de bouwmarkt in Heinkenszand en het Chinees-Indisch restaurant in de Dreesstraat in Vlissingen. Ook worden de mannen verdacht van heling van gestolen goederen.

Het vermoeden bestaat dat de beide mannen samen actief zijn sinds begin 2016. De politie kwam de mannen op het spoor door verklaringen van getuigen. Die meldden verdachte situaties welke nader konden worden onderzocht. Ook werden goederen in beslag genomen die mogelijk afkomstig waren van diefstal.

Bij huiszoekingen in de woningen van de verdachten zijn onder andere gegevensdragers in beslag genomen. Het duo is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en wordt nog deze week voor de rechter-commissaris geleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750