Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Bestuurder ongeluk had 7x te veel alcohol op

Toegevoegd: 22-06-2017, 11.52 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De bestuurder die gisteren in Scharendijke betrokken was en vermoedelijk onder invloed reed, had inderdaad te veel alcohol gedronken: bijna zeven keer te veel.


De automobilist kwam rond 20.10 uur op de Kuijerdamseweg (N652) in botsing met een andere personenauto. Volgens de politie werd het ongeluk veroorzaakt door een 22-jarige man uit Nieuwerkerk. Hij kwam vanaf de Rampweg de Kuijerdamseweg op.

Toen deze moest uitwijken voor een snackkar, welke op de kruising stond, raakte hij eerst een lantaarnpaal en daarna botste hij tegen een tegemoetkomende Duitse auto. Er ontstond flink wat schade. Eén persoon raakte gewond en werd ter plekke door de ambulancedienst behandeld. De beide auto's moesten worden getakeld.

Volgens de politie blies de bestuurder die onder invloed verkeerde op de ademanalyse 600 Ug/l. Dat is bijna zeven keer meer dan de toegestane 88 Ug/l voor beginnend bestuurders. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ijkema (26-7-2017 om 00:16)
beste panda, doden vallen door alcohol in het verkeer. dat is dagelijks werk van dit soort mensen.
Panda (22-6-2017 om 14:21)
Ja, als je van de Rampweg afkomt, kan zo iets gebeuren ha ha. Maar mensen leren het nooit Alcohol en verkeer kan niet samen. Moeten er eerst doden vallen,??? vreselijk
Cookie-instellingen beheren