Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hert uit lijden verlost na aanrijding

Toegevoegd: 22-06-2017, 17.24 uur
Er zat niet anders op dan het hert uit zijn lijden te verlossen.
Er zat niet anders op dan het hert uit zijn lijden te verlossen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een jager heeft donderdagmiddag bij Domburg een hert uit zijn lijden moeten verlossen na een aanrijding met een auto.


Het dier was rond 15.00 uur op de Domburgseweg in botsing gekomen met de auto en hierdoor in een sloot terecht gekomen. De brandweer werd opgeroepen om het dier uit de sloot te halen. De beide voorpoten van het hert bleken echter te zijn gebroken en er zat niets anders op dan het dier door een jager uit zijn lijden te laten verlossen.

De auto liep voor zover bekend weinig tot geen schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plons (23-6-2017 om 07:44)
@ Gea. Ik ben het helemaal met u eens. Maar bij een ongeluk verleen ik naar mijn beste eer en kunnen, net als de brandweer, eerste hulp. Het is dan aan de organisatie waar valwild op duid om te bepalen wat ermoet gebeuren. Mijn vraag aan val wild maak het bekend hoe te handelen en waar hier informatie vinden is. Dieren laat je zeker niet lijden. Webste, naam van de organisatie of een telefoonnummer.
Discussie (23-6-2017 om 07:27)
Maar mensen STOP ermee om de jagers uit te schelden beschuldigen en etc deze mensen weten wat ze doen. En geloof maar dT dit echte matuur mensen zijn! Ps als er een vos bij je in de achtertuin loopt en moord al je kipjes of konijnen uit dan moet er wst aan gedaan worden!? Maar als er een hert uit lijden moet worden verlost zijn we boos ?? Doe normaal en bemoei je niet met zaken waar je noet vanaf weet!!! Mooie dag verder
Discussie (23-6-2017 om 07:25)
Kom op mensen wees even realistisch !!! Altijd wordt de jager gelijk maar in het verdom hoekje gezet maar waarom? Deze jager heeft alleen maar een dienst bewezen aan dit damhert. Een damhert is een vluchtdier!!! Waarom zou je hem rond laten kruipen met 2 gebroken poten?? Dat gaat niet kan niet en mag niet je mag zo'n beestje niet laten lijden. @frida een rolstoel voor een damhert het is geen sprookjes verhaal hoor!!! Operatie kosten zijn torenhoog en jet is noet eens haalbaar. Een schaap koe paard met gebroken poot is ook einde leven en dat is dan nog niet eens een wild dier!!
Frida (22-6-2017 om 23:41)
Geloof je het zelf? Het dier had nog wel gered kunnen worden, maar nee, wat doen ze????? Het dier doden!!!! Er was echt nog wel iets aan te doen, zo makkelijk om te zeggen dat er niks meer aan te doen was, honden kunnen ze ook redden, zelfs met een rolstoel, maar een hertje???????????? Nee die moet zo nodig afgeschoten worden, stelletje lafaards !!!!!!!
Carolien (22-6-2017 om 23:38)
Uit zijn lijden verlost door een jager......Hoe ironisch
Zo is het (22-6-2017 om 22:57)
Het staat hier alsof jagers nobele mensen zijn die dieren uit hun lijden verlossen. Maar zij knallen voor hun lol mooie onschuldige dieren af, of nog erger, verwonden hen zeer zwaar waarna het dier een schuilplek zoekt en daar een zeer langzame extreem angstige en pijnlijke dood sterft. Officieel moeten jagers het dier zoeken en uit zijn lijden verlossen, maar aangezien dat vaak zeer lastig is en veel tijd kost trekt men al snel "de conclusie" dat ze wel naast geschoten hebben en kunnen op zoek naar het volgende slachtoffer. Je mag niet voor je lol iets vernielen, behalve rond Oudjaar want dan wordt voor vele miljoenen vernield. Ik keur iedere vorm van vernielzucht stellig af, maar voor je lol dieren afknallen, dat moeten we normaal vinden.
Cookie-instellingen beheren